Miért lettem Alveo fogyasztó?

50 éves vagyok. Alapvetően egészségesnek tartottam magam. A szokásos gyermekbetegségeken kívül sosem volt komolyabb bajom. Igaz egy örökletes visszérprobléma miatt 23 évesen megoperálták a bal lábam, de a panaszok utána elmúltak. Az átlagosnál érzékenyebb lelkivilágúnak tartom magam, és ez a kamasz koromban okozott egy-két kellemetlen tünetet, akkor azt mondták, vegetatív labilitás. Az utóbbi időszakban pedig emésztési gondjaim adódtak, négy éve megműtöttek, kivették az epémet.

Érdekes, hogy amikor beszélgetek másokkal, akkor hasonlót tapasztalok, mint amit fent leírtam. Egészségesnek tartja magát a beszélgető partnerem, de utána belemenvén a részletekbe kiderül, hogy sok apróság megzavarja az életét, a betegség tünetei ott lappangnak testében.

 

Íme egy arckép rólam, amely 2001-ben készült az első digitális fényképezőgépemmel. Amikor visszanéztem a fotót, rá kellett, hogy döbbenjek, hogy milyen rosszul nézek ki. Olyannak tűnök a fényképen keresztül, mintha beteg lennék. Karikásak a szemeim, nincs élet az arcomon, mintha fel lennék puffadva. S mindez 41 évesen, a legszebb férfikorban.  
A következő néhány évben sok mindennel próbálkoztam. Átestem egy lébőjtkúrán, fogytam vagy 14 kilót, és kiadtam a vizsgálatokra, gyógyszerekre és az orvosi felügyeletre egy hónap alatt 120 ezer forintot. Egy év után visszahíztam 105 kilóra, pedig közben rendszeres túrázó lettem. Az epeműtétem előtt is elköltöttem 80 ezer forintot az orvosokra és természetgyógyászokra. S bár a műtét után epegörcsöm többet nem volt, az emésztési problémáim, főként a gyomorégés megmaradt, Igazából akkor ijedtem meg, amikor az orvosom közölte, hogy magas a cukrom.. A 7-es fölötti érték, az emelkedő vérnyomásom jó vészjelző lett, mert ismét kivizsgáltattam  magam, megint nem kevés összegért, de semmilyen konkrét betegséget, elváltozást nem állapítottak meg. Pedig én éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel ott legbelül.
2008 márciusában ismertetett meg Péter barátom az Alveóval.
Az ismeretlenségnek azonnal varázsa lett, sosem hallottam még e készítményről, de el kezdtem fogyasztani. Mielőtt leírnám egyéves tapasztalatomat, nézd meg ezt a két képet! Az első 2008 májusában készült, itt még 108 kiló voltam. A második 2010 nyarán, ahol már csak 99 kilót nyomtam.

No persze az öregedést nem lehet letagadni, de láthatod Te is, hogy az arcomon újra ÉLET VAN! A szemeim kipihentek és mosolyognak, a tekintetem nyugodtságot tükröz. Arról nem beszélve, hogy az eddigi orvosi kiadásaim töredékéért tudtam ilyenné válni.

Kérem olvasd el mi változott meg bennem!

 • Az elmúlt hónapokban elkerült a nátha, az influenza. Régebben sokat köhécseltem, egy-egy megfázás után sokszor hetekig. Most nincsenek ilyen tüneteim.
   
 • A vérnyomásom stabilizálódott. A reggeli 140/90-es érték úgy gondolom, hogy elfogadható. Napközben, munka közben 125/85-ös értékeket mérek 80-as pulzusszám mellett. Ennek is köszönhető, hogy kevésbé fáradok. A túrázások alkalmával a túratársaim is többször rámcsodálkoznak, hiszen a legtöbbször én érek fel elsőként a meredek hegyoldalakon a csúcsra.
   
 • Amíg a táplálkozási szokásaimon nem változtattam a cukorszintem 6.2-es átlagot mutatott. Ahogy viszont tudatosan kevesebbet ettem és több zöldséget, rostos anyagot fogyasztottam hamar lefogytam jó pár kilót, az éhgyomorra mért cukorszintem rendszeresen 5 alá esett! Ezzel együtt megszűnt a gyomorégésem.
   
 • Mint már említettem, frissebb vagyok, érzem hogy az izmaim több terhelést képesek elviselni. Az ízületeim ritkábban fájnak.
 • Jóval nyugodtabban élek. Kevésbé bosszankodom, és azt vettem észre, hogy a szellemi koncentráló képességem is nagyobb lett. Tele vagyok alkotókedvvel, sok új célt fogalmaztam meg magamban további életemmel kapcsolatban.
   
 • Az elmúlt időszakban többször megsérültem. Mélyen elvágtam az ujjamat késsel, leforráztam a lábam. A sebeim szinte pillanatok alatt összefortak! A fogínyem sem vérzik már, mint régen.
   
 • Kiválóan alszom! Talán ez a legtöbb, amit az Alveótol kaphattam! Nem ijedek fel álmomból, ilyen többször előfordult régebben. Napi 6 órai igen mély alvással teljesen kipihenem magam!
  KÖSZÖNÖM ALVEO!

 

Életem egyik boldog pillanata!
Közös fénykép Sohrab Khoshbin professzorral az Alveo feltalálójával.

 

 

 

 

Az Alveo fogyasztását minden kedves barátomnak és ma még ismeretlen leendő ismerősömnek a legjobb szívvel tudom ajánlani!

 

 

 

Elérhetőségeim:

Telefon: Email:

 

06-20-330-6110  

Ha írsz egy sms-t, szívesen visszahívlak!
 

info@alveonet.hu